Beauty Ecommerce | Studiu de caz 

  Lash Art  

05.10.2023

 

Beauty Ecommerce – Introducere

 

Află cum am ajutat un magazin online din zona beauty să-și crească vânzările cu ajutorul unui funnel structurat al Campaniilor de Marketing și să-și îmbunătățească prezența în mediul online prin intermediul conținutului creat.

Am preluat conturile colaboratorului nostru, cu 3 luni în urmă, care se ocupă cu vânzarea de produse din zona beauty.

Am discutat cu proprietarul afacerii despre specificul produselor și cum acestea îmbuntățesc viața oamenilor, venind ca răspuns pentru nevoile acestora.

  • Principalul obiectiv pe care l-am stabilit de comun acord a fost creșterea vânzărilor, urmat de îmbunătățirea prezenței în mediul online.

Inițial, website-ul genera insuficiente vânzări, iar vizibilitatea brand-ul în piață a fost scăzută.

Acest lucru a reprezentat o adevărată provocare pentru afacere, cât și pentru noi.

Colaboratorul nostru a înțeles cât de important este să ai o prezență puternică în mediul online, mai ales atunci când concurenții principali sunt acolo.

Astfel, am trecut la următoarea etapă în care am început să construim strategii de promovare personalizate pentru a ne atinge obiectivele propuse.

 

 

Beauty Ecommerce – Strategie & Implementare

 

Am pus bazele unei strategii de marketing pentru a ne atinge obiectivele.

Am analizat piața și am identificat principalele nevoi și probleme ale clienților, astfel încât să putem oferi soluții potrivite prin intermediul produselor colaboratorului nostru.

De asemenea, am creat o strategie de promovare pentru a crește notorietatea brand-ului și a atrage mai mult trafic pe website-ul lor.

Ne-am luat în serios misiunea și am trecut la crearea materialelor de comunicare și promovare pentru a ne atinge obiectivele de creștere a vânzărilor și construirea prezenței online.

Pentru a face acest lucru, am creat o strategie care să se potrivească specificului lor și pentru produsele comercializate! 

Am început prin a ne concentra pe promovarea omnicanal, care este o modalitate mult mai eficientă de a ajunge la publicul țintă, prin toate canalele disponibile.

În special, am ales să folosim cele mai potrivite platforme pentru produsele lor: Google, Facebook și Instagram. Și am făcut-o cu un obiectiv clar în minte: să atragem cât mai mulți potențiali clienți pe paginile lor de social media și pe website-ul lor. 

 

trafic facebook ads

 

Am făcut asta prin intermediul creării și optimizării campaniilor de promovare, în urma realizării unui plan de conținut captivant care a atras atenția și a determinat publicul să acționeze.

 

 

Beauty Ecommerce – Rezultate & Concluzii

 

Colaboratorul nostru a înțeles importanța și impactul pe care marketingul digital îl poate avea asupra creșterii unei afaceri.

În urma implementării strategiilor de promovare pe Google, Facebook și Instagram, am reușit să atragem publicul potrivit către website, ceea ce a adus succesul campaniilor de vânzări ce au generat 181.829 RON încasări în perioada totala de 3 luni.

Facebook Ads

facebook ads

Google Ads

  • Buget TOTAL investit în 3 luni:  16.872 RON
  • Valoarea Vânzărilor: 181.829 RON
  • ROAS mediu: 10.77

Marketingul digital este o lume în continuă schimbare, cu tehnologii și tendințe noi care apar mereu.

De aceea, este necesar să ai experiența și cunoștințele necesare pentru a face lucrurile cum trebuie și pentru a obține rezultatele dorite.

În plus, dacă concurenții tăi principali sunt activi în mediul online, atunci este esențial să fii și tu prezent prin activitate constantă.

De asemenea, fiind activ în mediul online, poți fi în permanență conectat cu clienții tăi și poți răspunde nevoilor lor în timp real.

În concluzie, a investi într-o strategie de marketing digital și în experiența unei agenții de specialitate poate fi un pasul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți crește afacerea.

Precum în exemplul de mai sus, te putem ajuta în construirea strategiilor personalizate și structurarea campaniilor de marketing pentru a eficientiza întregul proces.

Prezența unui funnel de vânzări este esențială în obținerea rezultatelor dorite.

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru un audit GRATUIT al contului tău, cât și sugestii pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Blogul BuyAds

Tendințe Marketing Digital 2023

Tendințe Marketing Digital 2023

Piața digitală este și va fi mereu într-o continuă schimbare, pe măsură ce numărul utilizatorilor crește.. și cererea de tehnologie…

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Află care sunt cele mai eficiente modălități de a atrage și păstra publicul țintă în era digitală a anului 2023.…

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

🔥 Facebook are peste 12 milioane de utilizatori în România și este în continuare cea mai populară platformă de socializare.…

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

În 2021, TikTok a depășit Google și Facebook ca fiind cel mai vizitat site online. Deși inițial renumit pentru videoclipurile…

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Toată lumea a auzit de Google Ads, platforma de publicitate online oferită de Google. Este una dintre cele mai populare…

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Când vine vorba de afaceri, nimic nu este mai epuizant decât stagnarea. Lipsa creșterii, adaptării și lipsa de a accepta…

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

Scroll to Top