Agentie de marketing digital

Rezultate
Studii de caz

Beauty Ecommerce | Studiu de caz
Află cum am ajutat un magazin online din zona beauty să-și crească vânzările cu ajutorul unui funnel structurat al Campaniilor de Marketing și să-și îmbunătățească prezența în mediul online prin intermediul conținutului creat.
Citește studiul
Generare clienți potențiali | Studiu de caz
O strategie de marketing digital gândită conform particularităților business-ului, îți poate ajuta afacerea să-și mărească notorietatea, să ajungă la publicul potrivit și să genereze mai multe vânzări sau lead-uri.
Citește studiul
Lansare produs nou | Studiu de caz
În acest studiu de caz vom prezenta oportunitatea pe care am avut-o de a ne ajuta un colaborator să-și crească vizibilitatea și să-și prezinte produsul în fața publicului relevant.
Citește studiul

Introducere

Află cum am ajutat un magazin online din zona beauty să-și crească vânzările cu ajutorul unui funnel structurat al Campaniilor de Marketing și să-și îmbunătățească prezența în mediul online prin intermediul conținutului creat.

Am preluat conturile colaboratorului nostru, cu 3 luni în urmă, care se ocupă cu vânzarea de produse din zona beauty. Am discutat cu proprietarul afacerii despre specificul produselor și cum acestea îmbuntățesc viața oamenilor, venind ca răspuns pentru nevoile acestora.

  • Principalul obiectiv pe care l-am stabilit de comun acord a fost creșterea vânzărilor, urmat de îmbunătățirea prezenței în mediul online.

Inițial, website-ul genera insuficiente vânzări, iar vizibilitatea brand-ul în piață a fost scăzută. Acest lucru a reprezentat o adevărată provocare pentru afacere, cât și pentru noi. Colaboratorul nostru a înțeles cât de important este să ai o prezență puternică în mediul online, mai ales atunci când concurenții principali sunt acolo.

Astfel, am trecut la următoarea etapă în care am început să construim strategii de promovare personalizate pentru a ne atinge obiectivele propuse.

Strategie & Implementare

Am pus bazele unei strategii de marketing pentru a ne atinge obiectivele. Am analizat piața și am identificat principalele nevoi și probleme ale clienților, astfel încât să putem oferi soluții potrivite prin intermediul produselor colaboratorului nostru. De asemenea, am creat o strategie de promovare pentru a crește notorietatea brand-ului și a atrage mai mult trafic pe website-ul lor.

Ne-am luat în serios misiunea și am trecut la crearea materialelor de comunicare și promovare pentru a ne atinge obiectivele de creștere a vânzărilor și construirea prezenței online. Pentru a face acest lucru, am creat o strategie care să se potrivească specificului lor și pentru produsele comercializate! 

Am început prin a ne concentra pe promovarea omnicanal, care este o modalitate mult mai eficientă de a ajunge la publicul țintă, prin toate canalele disponibile. În special, am ales să folosim cele mai potrivite platforme pentru produsele lor: Google, Facebook și Instagram. Și am făcut-o cu un obiectiv clar în minte: să atragem cât mai mulți potențiali clienți pe paginile lor de social media și pe website-ul lor. 

trafic facebook ads

Am făcut asta prin intermediul creării și optimizării campaniilor de promovare, în urma realizării unui plan de conținut captivant care a atras atenția și a determinat publicul să acționeze. 

Rezultate & Concluzii

Colaboratorul nostru a înțeles importanța și impactul pe care marketingul digital îl poate avea asupra creșterii unei afaceri. În urma implementării strategiilor de promovare pe Google, Facebook și Instagram, am reușit să atragem publicul potrivit către website, ceea ce a adus succesul campaniilor de vânzări ce au generat 181.829 RON încasări în perioada totala de 3 luni.

Facebook Ads

facebook ads

Google Ads

  • Buget TOTAL investit în 3 luni:  16.872 RON
  • Valoarea Vânzărilor: 181.829 RON
  • ROAS mediu: 10.77

Marketingul digital este o lume în continuă schimbare, cu tehnologii și tendințe noi care apar mereu. De aceea, este necesar să ai experiența și cunoștințele necesare pentru a face lucrurile cum trebuie și pentru a obține rezultatele dorite. În plus, dacă concurenții tăi principali sunt activi în mediul online, atunci este esențial să fii și tu prezent prin activitate constantă. De asemenea, fiind activ în mediul online, poți fi în permanență conectat cu clienții tăi și poți răspunde nevoilor lor în timp real.

În concluzie, a investi într-o strategie de marketing digital și în experiența unei agenții de specialitate poate fi un pasul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți crește afacerea.

Precum în exemplul de mai sus, te putem ajuta în construirea strategiilor personalizate și structurarea campaniilor de marketing pentru a eficientiza întregul proces. Prezența unui funnel de vânzări este esențială în obținerea rezultatelor dorite.

Introducere

În acest studiu de caz vom prezenta oportunitatea pe care am avut-o de a ne ajuta un colaborator să-și crească vizibilitatea și să-și prezinte produsul în fața publicului relevant.

Înainte de a apela la serviciile noastre, colaboratorul nostru avea prezență în mediul online, dar fără rezultate mulțumitoare. Exista shop-ul online de unde putea fi achiziționat produsul, dar nu era suficient pentru a atrage clienți noi și pentru a crește vânzările. Cu toate acestea, avea o mare încredere în produsul său și în capacitatea acestuia de a aduce beneficii semnificative consumatorilor săi.

Din cauza lipsei de vizibilitate online, a apărut și o serie de provocări, printre care:

  • Lipsa notorietății: fiind un produs nou, necunoscut în piață, a fost dificil pentru el să se diferențieze de competiție.
  • Accesul limitat la publicul țintă: cu o prezență minimă în mediul online, avea oportunități limitate de a ajunge la publicul său țintă.
  • Vânzări slabe: cu un număr limitat de vizitatori pe site-ul său, înregistra vânzări slabe, dorind să îmbunătățească acest lucru.

Obiectivul nostru principal a fost de a crește vizibilitatea în mediul online și implicit încrederea față de produs. Produsul lor fiind nou pe piață, avea nevoie de cunoaștere și prezentare în fața publicului relevant. În urma analizei de piață, am dezvoltat o strategie de marketing care să ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Strategie & Implementare

Pentru a îndeplini obiectivele stabilite, am dezvoltat o strategie complexă care a implicat analiza pieței, a principalilor competitori, identificarea nevoilor și identificarea punctelor de diferențiere. Acest lucru ne-a permis să ne concentrăm pe poziționarea produsului în piață, într-un mod care să-l evidențieze de concurenții săi.

Planul de acțiune pe care l-am dezvoltat s-a concentrat pe crearea de conținut atractiv și relevant pentru publicul țintă. Strategia noastră s-a concentrat pe promovarea caracteristicilor produsului, cum se diferențiază, cum poate fi de ajutor și de ce este o opțiune mai bună decât restul.

Am creat campanii de publicitate pe Facebook și Instagram care să atragă atenția potențialilor clienți, folosind imagini, video-uri, mesaje atractive și ușor de înțeles. De asemenea, am dezvoltat o strategie de conținut care să prezinte produsul în acțiune și să ilustreze modul în care acesta poate fi util pentru clienți.

Aceste materiale au fost concepute într-un mod în care să atragă atenția publicului țintă și să determine ideea de a fi luat în considerare ca o primă opțiune în momentul achiziției.

După dezvoltarea și implementarea strategiei de promovare, am monitorizat și analizat constant performanța campaniilor noastre. 

Rezultate & Concluzii

Am reușit să creștem vizibilitatea produsului în mediul online și să-i atragem atenția publicului relevant. Produsul devenind mult mai cunoscut și recunoscut în piață prin intermediul campaniilor de publicitate pe rețelele de socializare, crescând numărul de aprecieri, distribuiri și comentarii. De asemnea, traficul pe site a crescut, cât și numărul vânzărilor.

Concluzia acestui studiu de caz evidențiază rolul strategiilor de marketing digital în creșterea notorietății și a vânzărilor unui produs sau serviciu. Atunci când piața este competitivă și există soluții similare disponibile, încrederea publicului țintă rămâne cheia succesului.

Prin intermediul campaniilor de promovare, reușim să punem în lumină beneficiile unice, să comunicăm valorile, avantajele și să construim o relație solidă cu publicul nostru.

Utilizând canalele social media, conținutul de calitate și publicitatea online, ajungem la audiența relevantă pentru a oferi informații valoroase și inspirație.

De asemenea, am fost atenți la feedback-ul și opiniile clienților, adaptându-ne constant strategia în funcție de nevoile și preferințele lor. Acest nivel de implicare ne permite să consolidăm încrederea și să construim o imagine pozitivă pentru produsele sau serviciile comercializate.

În final, putem concluziona că, în era digitală, o abordare inteligentă și strategică a marketingului poate face diferența în promovarea și dezvoltarea unei afaceri, chiar și într-o piață competitivă. Este esențial să construim încrederea publicului nostru, să comunicăm eficient și să fim receptivi la schimbările din piață.

Cu eforturi constante și strategii bine definite, putem transforma obiectivele într-un succes notabil.

Introducere

Într-o lume în care digitalizarea joacă un rol esențial în creșterea și dezvoltarea unei afaceri, marketingul digital devine o necesitate. O strategie de marketing digital gândită conform particularităților business-ului, îți poate ajuta afacerea să-și mărească notorietatea, să ajungă la publicul potrivit și să genereze mai multe vânzări sau lead-uri.

În acest studiu de caz, vom prezenta modul în care am avut oportunitatea de a ajutat o afacere să își îmbunătățească lista clienților interesați de serviciile prestate prin intermediul reclamelor pe rețelele de socializare. 

După o discuție deschisă, am analizat nevoile și obiectivele colaboratorului nostru și am creat o strategie personalizată pentru a-l ajuta să obțină rezultatele dorite.

Vom prezenta detaliat strategia și cum am implementat-o, campaniile de publicitate pe care le-am creat și rezultatele obținute. Studiul de caz va ilustra cum am reușit să creștem numărul de lead-uri și cum am ajutat la creșterea afacerii prin intermediul marketingului digital pe platformele de socializare.

Strategie & Implementare

Pentru a ne atinge obiectivul de a crește numărul de lead-uri și calitatea acestora, am creat o strategie de marketing personalizată, unde am implicat mai mulți pași importanți, începând cu un studiu de piață detaliat.

În cadrul studiului de piață, am analizat mediul concurențial și am identificat tendințele pieței pentru a putea crea o strategie de marketing adaptată nevoilor afacerii. În același timp, am identificat, analizat și creat profilul clientul ideal pe care colaboratorul nostru și-l dorea pe lista lead-urilor. Această analiză ne-a ajutat să ne îndreptăm atenția asupra publicului potrivit, astfel încât să obținem rezultatele dorite.

De asemenea, am căutat soluții la problemele și reținerile pe care un potențial client le-ar putea avea în momentul în care apelează sau este în căutarea serviciilor similare.

Am analizat nevoile publicului țintă și am creat o strategie care să răspundă acestor provocări, astfel încât să putem atrage și păstra potențialii clienți.

În cadrul strategiei, am inclus crearea de conținut atractiv și relevant pentru publicul țintă, conținut inspirațional, informațional și comic, dezvoltând o prezență online constantă pentru afacerea colaboratorului nostru prin intermediul platformelor de social media. 

Prin intermediul acestor acțiuni și prin direcționarea corectă a materialelor publicitare, am reușit să ne conectăm cu publicul nostru țintă și să atragem noi potențiali clienți pe lista de lead-uri.

Rezultate & Concluzii

În final, strategia noastră a avut în vedere atât nevoile și obiectivele afacerii, cât și nevoile publicului țintă. 

Acest studiu de caz demonstrează importanța aplicării unei strategii de marketing digital personalizată. Am reușit să îmbunătățim semnificativ lista lor de lead-uri prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. Acest lucru a condus la creșterea vizibilității, notorietății și vânzărilor afacerii, precum și la creșterea încrederii și angajamentului publicului țintă.

Este important să înțelegem că în era digitală actuală, atât prezența online, cât și strategia de marketing sunt esențiale pentru orice afacere care dorește să fie competitivă și să pășească pe următoarele trepte. 

Experiența, cunoștințele și resursele necesare pentru a dezvolta și implementa o strategie de marketing digital eficientă sunt esențiale. 

Agenția noastră îți poate oferi atât expertiza și experiența, cât și resursele necesare pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru un audit GRATUIT al contului tău, cât și sugestii pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Blogul BuyAds

Tendințe Marketing Digital 2023

Tendințe Marketing Digital 2023

Piața digitală este și va fi mereu într-o continuă schimbare, pe măsură ce numărul utilizatorilor crește.. și cererea de tehnologie…

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Află care sunt cele mai eficiente modălități de a atrage și păstra publicul țintă în era digitală a anului 2023.…

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

🔥 Facebook are peste 12 milioane de utilizatori în România și este în continuare cea mai populară platformă de socializare.…

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

În 2021, TikTok a depășit Google și Facebook ca fiind cel mai vizitat site online. Deși inițial renumit pentru videoclipurile…

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Toată lumea a auzit de Google Ads, platforma de publicitate online oferită de Google. Este una dintre cele mai populare…

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Când vine vorba de afaceri, nimic nu este mai epuizant decât stagnarea. Lipsa creșterii, adaptării și lipsa de a accepta…

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

Scroll to Top