Agentie de marketing digital

Vânzări. Clienți fideli. Notorietate. Promovare directă. Marketing online. Accesibilitate

 


               A fi prezent pe rețelele sociale, crește gradul de conștientizare, te conectează cu clienții tăi, crește numărul de potențiali clienți, cresc veniturile. De asemenea, poate oferi asistență pentru clienți și poate ajuta la difuzarea de noutăți și mesaje importante ale companiei tale.

               O prezență online pentru afacerea ta, depășește cu mult crearea unui site web care conține numele companiei și datele de contact. Aceasta implică crearea unui punct de afaceri virtual în care oamenii să găsească informații utile pe website-ul tău și să interacționeze cu afacerea ta prin intermediul rețelelor de socializare.

social media

 

🌏 Era digitală !

 

         Dominarea digitală, a făcut mai mulți oameni să se bazeze pe internet pentru a căuta produsele și serviciile de care au nevoie. Orice afacere online care nu folosește în mod eficient toate aceste platforme si instrumente de promovare, riscă să piardă noi oportunități profitabile.

 

⏰ Disponibilitate 24 de ore

 

          Internetul este întotdeauna disponibil și îți poate prezenta afacerea pe tot parcursul zilei. Acest lucru le permite clienților potențiali să îți găsească produsele și serviciile în orice moment al zilei și din orice locație. Dacă deții o afacere de comerț cu amănuntul, magazinul tău online va fi accesibil 24 de ore pe zi, iar clienții își pot efectua convenabil achizițiile ori de câte ori au nevoie. Acesta este un avantaj cheie față de cumpărăturile offline, unde trebuie să așteptați până la programul de lucru sau să iți faci timp într-un anumit moment al zilei pentru a-ți achiziționa produsul dorit.

 

📣 Brand awareness (Notorietate)

>> Vezi aici <<

         O prezență puternică online, îți permite să construiești brand awareness-ul și să câștigi credibilitatea de care ai nevoie pentru a atrage mai mulți clienți. Împreună cu facilitarea accesului, prezența online oferă clienților tăi o modalitate mai ușoară de a afla mai multe despre ceea ce ai de oferit.

        Imaginea pozitivă, interacțiunea cu clienții și obținerea de feedback de la aceștia prin recenzii online sau și mai bine, video testimonial, precum și actualizarea regulată a postărilor tale online cu informații coerente si relevante domeniului tău, vor crea o imagine pozitivă pentru business. Acest tip de imagine crește probabilitatea clienților potențiali să facă “afaceri” cu tine și să-ți sporească vânzările.

 

👨‍👩‍👦‍👦 Public mai mare

 

         Web-ul oferă acces la un public mult mai mare, care include persoane din orice loc și nu numai. Acest lucru îți expune afacerea la și mai multe oportunități și oferă șansa de a opera la nivel național/internațional. O afacere credibilă care își apreciază clienții poate aștepta cu nerăbdare recenzii pozitive care vor duce la loialitatea clienților și la o bază mai largă de clienți. Clienții folosesc adesea recenzii pentru a lua decizia de cumpărare și este important să acorzi prioritate serviciilor de calitate pentru clienți.

📌 Marketing eficient

 

         Prezența online, face mai ușor să-ți comercializezi afacerea și să-ți vinzi produsele. Un site web bine conceput și informativ, cu conținut bine scris, le permite clienților să facă alegeri în cunoștință de cauză. Web-ul oferă o platformă de marketing, un mod rentabil de a ajunge la un public mai larg decât tehnicile de marketing convenționale.

 

🔓 Accesibilitate

 

          Este esențial atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru cele mari, să profite la maximum de avantajele unei prezențe în online. Aspecte precum algoritmii de căutare dinamică ai rețelelor sociale, influențează procesul de localizare a companiilor pentru clienți. O afacere care nu are prezență online, este considerată inexistentă în mediul de afaceri modern și competitiv.

Clienții obțin informații prin intermediul motoarelor de căutare, iar internetul este o sursă de date de neegalat. Ai opțiunea de a angaja profesioniști care te pot ajuta să stabilești o prezență online pe baza cunoștințelor lor despre factori influențatori, de la ultimii algoritmi la codurile motorului de căutare si targetarea publicului tău țintă. Marketing-ul afacerii tale online și utilizarea strategică a social media, nu au fost niciodată mai ușor de optimizat si implementat pentru a primi rezultatele dorite.

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru un audit GRATUIT al contului tău și îți vom oferi sugestii pentru îmbunătățirea rezultatelor!

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Află care sunt cele mai eficiente modălități de a atrage și păstra publicul țintă în era digitală a anului 2023.…

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

🔥 Facebook are peste 12 milioane de utilizatori în România și este în continuare cea mai populară platformă de socializare.…

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Notorietate a brand-ului în online? Află cum să o crești

Când vine vorba de afaceri, nimic nu este mai epuizant decât stagnarea. Lipsa creșterii, adaptării și lipsa de a accepta…

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

Scroll to Top