Agentie de marketing digital

Ia legătura cu echipa noastră astăzi și experimentează ceea ce face ca BuyAds să se distingă de competitorii săi.

Completează formularul

Consultanță GRATUITĂ

Contact

   Bacău, România Str.Narciselor nr. 2A

  +40726 729 930

 contact@buyads.ro
 bogdan@buyads.ro

 09:00 AM – 18:00 PM

 + Excepții

DE CE ai nevoie de promovare online și care sunt avantajele colaborării cu noi?

promovare online marketing digital online social media facebook instagram ads

1. Focus și Expertiză!

BuyAds este soluția atunci când vine vorba de promovare online pentru business-ului tău. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență care trăiesc și respiră marketing. Este în ADN-ul nostru. Studiem și ne perfecționăm abilitățile în mod constant.

Suntem experți și principalul nostru obiectiv este de a-ți aduce rezultate constante din promovarea online.

Aici poți profita de succesele și eșecurile din trecut ale agenției noastre. Ambele sunt extrem de importante. Nu este nevoie să experimentezi pe cont propriu, dacă poți angaja o agenție care a fost acolo, a făcut-o și îți poate spune ce să faci și ce nu, atunci ai câștigat mult buget și timp .

 

2. Flexibilitate și risc MIC

Angajarea agenției de marketing nu este la fel de permanentă precum angajarea personalului. 

În cel mai rău caz, decizi să încetați relația de colaborare. În majoritatea cazurilor, ai nevoie doar de o notificare cu maxim 30 de zile înainte și efectuarea plăților dacă există facturi restante. Asta e tot.

Ești liber oricând să cauți o agenție mai bună sau să te îndrepți către alte soluții dacă rezultatele nu te mulțumesc.

Nu există pachete de indemnizație, interviuri de ieșire, taxe de șomaj sau întreruperi în rândul personalului tău. Este o despărțire mult mai curată decât concedierea unui angajat.

Scopul tău principal este de a găsi o agenție grozavă care să te ajute să-ți atingi obiectivele, fără riscul pe termen lung de a căuta un nou om, la fel de bun, în cazul personalului care decide să-și înceteze contractul de muncă din varii motive.

 

3. Promovare online eficientă și COSTURI mai mici

Angajarea unei agenții pentru promovare online este întotdeauna mai puțin costisitoare decât angajarea unui om de marketing cu normă întreagă.

În 2022, salariul mediu pentru un marketer a fost 4.000ron net, dacă adaugăm și taxele de aprox. 42% pentru un angajat, rezultă un total de aprox. 6.800ron BRUT.

Prețul mediul pentru agențiile de marketing a fost între 500-700€.

O poți considera ca fiind o reducere de 50% 

Pe lângă economisirea de bani, angajarea unei agenții de marketing online îți va economisi timp și îți va eficientiza eforturile de marketing pentru a-ți atinge obiectivele promovării online.

Sarcina agenției este să fie eficientă, să înțeleagă toate detaliile business-ului tău și să creeze un funnel complet de promovare online. Este unul dintre motivele pentru care i-ai angajat. Este responsabilitatea noastră să urmărim performanța, să pregătim rapoartele, să organizăm întâlnirile regulate pentru a te ține la curent cu rezultatele obținute.

 

4. Scalabilitate

Dacă identifici că ceva funcționează foarte bine și este profitabil, ar trebui să te concentrezi pe acel lucru. Acest principiu se aplică eforturilor tale pentru promovarea online.

Dacă obții profit din reclamele tale, ar trebui să mărești bugetul și să desfășori mai multe campanii. Exploreză întotdeauna și alte oportunități similare de publicitate și încearcă-le. Nimic nu durează la nesfârșit în mediul online.

Agenția de marketing îți va solicita, cel mai probabil, să faci acest lucru, dacă văd că eforturile de marketing existente merg foarte bine.

Una dintre cele mai bune părți este că nu va trebui să angajezi pe altcineva suplimentar pentru a face mai mult marketing. Agenția are deja o echipă de oameni care sunt gata să intervină. 

Tot ce trebuie să faci este să le dai undă verde.

 

5. Perspectivă proaspătă în promovare online

Precum în orice lucru din viață, este întotdeauna o idee bună să arunci o privire nouă asupra modului în care sunt făcute lucrurile pentru a evita plictiseala și nemulțumirea.

Deoarece membrii echipei se află în afara reprezentanței tale, ei au o perspectivă mai obiectivă asupra a ceea ce ar trebui și nu ar trebui făcut în promovarea online. Astfel, trebuie să fi atent la noile idei din industria ta de care poate beneficia și afacerea ta.

Personalul agenției vorbește constant cu alți profesioniști în marketing pentru a afla noi idei și este probabil să audă despre o campanie de succes din afara industriei tala, dar care folosește anumite instrumente de marketing online ce ar putea avea rezultate excepționale și pentru industria ta.

Membrii echipei sunt mereu în căutare de idei proaspete pe care să le poată împărtăși cu clienții lor.

Blogul BuyAds

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

Campanii Facebook Ads de SUCCES!

Campanii Facebook Ads de SUCCES!

Transformă campaniile Facebook Ads în SUCCESE cu strategii precise! Campaniile Facebook Ads reprezintă, în continuare, un instrument puternic pentru a…

Tendințe Marketing Digital 2023

Tendințe Marketing Digital 2023

Piața digitală este și va fi mereu într-o continuă schimbare, pe măsură ce numărul utilizatorilor crește.. și cererea de tehnologie…

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Cum să creeazi conținut calitativ în 2023

Află care sunt cele mai eficiente modălități de a atrage și păstra publicul țintă în era digitală a anului 2023.…

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

Promovarea Facebook Ads îți poate crește afacerea!

🔥 Facebook are peste 12 milioane de utilizatori în România și este în continuare cea mai populară platformă de socializare.…

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

🎯 Cum îți poți crește vânzările cu TikTok Ads?

În 2021, TikTok a depășit Google și Facebook ca fiind cel mai vizitat site online. Deși inițial renumit pentru videoclipurile…

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Google Ads te ajută să-ți crești cifra de afaceri!

Toată lumea a auzit de Google Ads, platforma de publicitate online oferită de Google. Este una dintre cele mai populare…

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

Scroll to Top