Agenție Facebook
&nbspAds 

În calitate de Agenție Facebook Ads ne dorim să-ți prezentăm într-un mod cât mai benefic acest instrument de Marketing Digital pentru obținerea celor mai bune rezultate din promovarea plătită.

În această postare îți vom arăta cum și de ce să conduci trafic plătit către produsul/serviciul tău de pe website sau pagina de Facebook/Instagram cu ajutorul instrumentelor din Business Manager pe care orice agenție facebook ads le folosește.

Deoarece ne place să împărtășim propriile sfaturi și trucuri pentru îmbunătățirea costului per rezultat și cum să-l obținem, în continuare îți vom prezenta ce altceva ar trebui să faci cu reclamele de pe Facebook & Instagram Ads. 

▶ Să-ți crești notorietatea brandului

▶ Să-ți vinzi produsele sau serviciile

▶ Să oferi transparență și informații valoroase publicului tău

În concepția noastră un buget lunar adecvat, variază în funcție de aspecte precum prețul și marja de profit a produselor, obiectivele stabilite, break even point și audiență. Scopul principal consta în dedicarea atenție către un singur aspect esențial: 

Promovarea business-ului tău precum o va face orice agenție Facebook Ads!

👉 Dorim să începem cu o clarificare importantă: NU ne referim la simpla utilizare a butonului de Boost Post.

🤝 Ne propunem să îți oferim sfaturi și cunoștințe pentru o promovare eficientă. Aceasta te vor ajuta să te perfecționezi și să utilizezi Business Manager-ul precum o agenție Facebook Ads. Astfel, vei economisi atât timp, cât și bani, pe termen lung.

Publicitatea plătită pe Facebook vine cu o serie de avantaje esențiale, mai ales atunci când principalii tăi competitori aplică această tactică. Dacă nu o fac deja, vei avea un avans semnificativ față de aceștia.

 • Avantajele promovării business-ului pe platformele Facebook & Instagram sunt numeroase, dar le vom enumera și ne vom rezuma la cele mai esențiale avantaje ale promovării business-ului tău exact așa cum o va face o…

Agenție Facebook Ads

1⃣ Facebook este în continuarea cea mai utilizată platformă socială – are peste 2,7 miliarde de utilizatori activi la nivel global. 

În România puțin peste 12 milioane de utilizatori activi, ceea ce face ca aceasta să fie mai mare decât Instagram și orice altă platformă socială.

2⃣ Toate grupele de vârstă folosesc Facebook – statisticile arată că: 51% dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani, 79% dintre cei 18-29 de ani, 79% dintre cei 30-49 de ani, 68% dintre cei 50-64 de ani și 46% dintre cei peste 65 de ani folosesc Facebook.

3⃣ Rularea reclamelor pe Facebook îți permite să ajungi la un public numeros de persoane, mai ales dacă îți cunoști foarte bine avatarul tău de client.

Agenție Facebook Ads

4⃣ Poate fi folosit pentru afaceri B2B și B2C – toate tipurile de afaceri fac reclamă pe Facebook, așadar, indiferent de publicul tău țintă, este foarte probabil ca aceștia să fie pe Facebook.

5⃣ Cea mai vizitată platformă de socializare – 74% dintre utilizatorii Facebook verifică aplicația cel puțin o dată pe zi. 

Procentajul fiind mai mare decât utilizatorii zilnici ai Instagram, astfel șansele ca publicul tău țintă să-ți vadă anunțurile sunt și mai mari.

Agenție Facebook Ads

6⃣ Facebook oferă o gamă largă de funcții publicitare eficiente – tipuri diferite de anunțuri și tipuri de targetare pentru a te ajuta să ajungi la publicul potrivit. 

Aceasta include crearea de audiențe personalizate, asemănătoare și diferite formate de anunțuri, capabilități de măsurare și opțiuni de direcționare a potențialilor tăi clienți.

Cum altfel să-ți arăți munca și să te faci auzit?

Atât întreprinderile mici, cât și cele mijlocii pot obține rezultate fantastice cu ajutorul instrumentului Facebook Ads, mai ales dacă doresc să se facă cunoscuți în piața în care activează. 

Îți poți arăta munca unui grup foarte specific de oameni în timp ce stau noaptea în pat, ziua la sală sau în pauza de la serviciu, în autobuz, etc . .

Este aproape ridicol cât de targetat îți poți face publicul!

În urma noilor update-uri Facebook, pierderea acoperirii organice crește pe zi ce trece, iar pentru a avea succes trebuie să începi să investești, cu ajutorul nostru, în cel mai puternic instrument de marketing creat de Facebook pentru tine.

Suntem agenție Facebook Ads, implicit Instagram Ads cu o experiență dovedită în promovarea afacerilor.

Atât întreprinderile mici, cât și cele mijlocii pot obține rezultate deosebite cu ajutorul platformei Ads Manager, în special atunci când își doresc o creștere considerabilă a notorietății în piață.

Cu Facebook Ads, poți expune munca ta unei audiențe foarte specifice, indiferent de momentul zilei sau locul în care se află aceștia – fie că este vorba de timpul petrecut în pat, în timpul unei pauze la sală sau la locul de muncă, în mijlocul unei călătorii cu autobuzul sau oriunde altundeva.

 

Nivelul extraordinar de precizie în definirea audienței este aproape incredibil!

 

Având în vedere pierderea acoperirii organice pe Facebook, investiția a devenit o necesitate pentru obținerea succesului. 

Cu expertiza noastră, poți să profiți la maxim de cel mai puternic instrument de marketing creat de Facebook pentru promovarea afacerii tale.

Suntem o agenție Facebook Ads și implicit Instagram Ads, cu o experiență vastă și demonstrată în promovarea eficientă a afacerilor.

În această secțiune, am adunat toate informațiile esențiale și pașii critici pe care trebuie să îi urmezi pentru a iniția și construi prima ta campanie, precum o va face orice Agenție Facebook Ads.

🤔 De unde începe o agenție facebook ads?

În funcție de bugetul pe care îl ai disponibil pentru a investi în publicitatea lunară, te încurajăm să începi să te promovezi într-un mod consecvent. Iată care sunt principalele motive:

       1. Ajungi direct la publicul tău țintă

 • Poți optimiza Ads-urile astfel încât să fie afișate numai persoanelor care au vizitat site-ul tău în ultimele 6 luni (spre exemplu)
 • Îți poți targeta audiența în funcție de interese, comportamente, astfel încât reclamele tale să fie afișate DOAR persoanelor interesate de produsele/serviciile tale pe baza comportamentului lor de consum și obiceiuri
 • Poți decide de câte orice dorești să-ți fie afișată reclama fiecărei persoane din audența ta, astfel încât să nu cheltuiești mai mult decât îți permiți și să rămâi cu buget EXTRA pentru campaniile de remarketing

        2. Targetarea persoanelor în funcție de interacțiune

 • Poți targeta persoanele care au interacționat deja cu reclama ta, dar care nu au făcut nici o acțiune în ceea ce privește achiziția.
 • Poți gândi o campanie de remarketing pentru a veni către aceste persoane cu o ofertă personalizată și de nerefuzat.

        3. Poți să creezi noutăți pentru lansări viitoare cu conținut de pre-lansare

 • Poți muta oamenii prin pâlnia ta de vânzări. În timpul lansării unui produs sau serviciu, unul sau mai multe e-mail-uri de vânzare ar trebui să abordeze obiecțiile oamenilor față de produsul sau serviciul respectiv.
 • Transformă acel e-mail și într-o postare pe blog (sau pagina ta), apoi promoveaz-o către publicul tău țintă.
 • Acesta poate fi cel mai influent fragment din pâlnia ta de vânzare, ai putea afișa aceste anunțuri doar persoanelor care au interacționat deja cu afacerea ta în mediul online sau poți testa prin “aruncarea zarurilor” pe persoanele care probabil nu au auzit de tine (targetare BROAD)

        4. Îți crești lista clienților potențiali de calitate superioară

 • Până acum, probabil că ai văzut o mulțime de reclame pentru crearea listelor în fluxul de noutăți. Sunt ușor de observat: promovează aproape toți un ghid, o provocare sau un webinar gratuit. 

Poate ai dat și tu click și te-ai înscris măcar o dată (și noi o facem).

 • Atunci când cineva vede un anunț de interes de-al tău, își face timp să îl citească și apoi decide să se înscrie gratuit, indiferent de format.
 • Conversiile de acest gen sunt mai greu de obținut, dar tind să provină de la clienți potențiali de calitate mai înaltă și tocmai din acest motiv este necesar un Funnel (pâlnie de vanzare) mai complex și bine structurat.

          5. Îți poți crea o strategie de marketing eficientă

 • Este pasul cu care ar trebui să începi și pe care trebuie să-l faci deoarece este esențial în atingerea obiectivelor de marketing.
 • Adună toate informațiile necesare pentru a începe să-ți creezi strategia și implementez-o.
 • Poți să pornești de la nevoia pe care produsul/serviciul tău o acoperă

🤔 Cum creează o agenție facebook ads un anunț de promovare eficient?

Cea mai eficientă metodă de a crea un anunț de promovare și pe care orice Agenție Facebook Ads o folosește este din Business Manager – Ads Manager

agentie facebook ads promovare online marketing digital social media

 

Fluxul de lucru pentru instrumentul de creare a reclamelor conține trei niveluri diferite:

 • Nivelul campaniei: Aici selectezi obiectivul de publicitate, denumit și obiectivul general al campaniei.
 • Nivelul setului de reclame: Optimizarea campaniei pentru public relevent (Targetare)
 • Nivelul reclamei: Aici concepi reclamele în sine. Poți să alegi formatul reclamei, să încarci imagini și clipuri video, să adaugi text, linkuri și altele.

Pentru a crea reclame precum o agenție Facebook Ads din Ads Manager:

 • Creează campania: În tabelul principal din Ads Manager, selectează Creează. În această fereastră, vei selecta obiectivul de bază pentru noua campanie.
 • Rafinează setările: Selectează Continuă pentru a trece la panoul de editare. Acest panou se va deschide într-o vizualizare extinsă. În panoul de editare, îți vei seta bugetul, audiența, poziționările și optimizările suplimentare, în funcție de obiectivul campaniei pe care l-ai ales. Acest pas (definitoriu) presupune setarea parametrilor potriviți, în algoritm, pentru afișarea reclamei tale publicului relevant.
 • Apasă pe Continuă și mergi la nivelul Reclamei unde vei crea reclama propriu-zisă.
 • Publică sau salvează ca schiță: Când ești gata, selectează Publică sau Închide pentru a salva schița.

agentie facebook ads promovare online marketing digital social media

       

De exemplu, dacă acum creezi pentru prima dată o reclamă pentru afacerea ta în Ads Manager, ai putea alege obiectivul “Vizibilitate”. Acest obiectiv poate contribui la creșterea interesului față de produsele sau serviciile tale.

 • La început, vei selecta Creează. În fereastra Creează o campanie vor apărea toate obiectivele disponibile. Vei selecta “Vizibilitate”
 • La nivelul setului de reclame te vei folosi de cunoștințele despre baza ta de clienți pentru a defini caracteristicile audienței, vei seta bugetul și îți vei optimiza campania în funcție de obiectivul tău pentru livrarea reclamelor.
 • Selectează Înainte pentru a trece la nivelul reclamei, unde vei alege imagini sau clipuri video și vei scrie un text antrenant. 
 • La final, publică reclama finalizată.

Instrumentul Ads Manager îți oferă acces la toate instrumentele avansate Facebook de creație într-un singur loc, inclusiv instrumentele de eliminare a reclamelor.

 

În calitate de Agenție Facebook Ads îți recomandăm să ai în vedere următoarele: 

IMPORTANTAsigură-te că urmărești acțiunile care te interesează pentru FIECARE reclamă.

 • Dacă cineva dă click pe reclama mea și îmi citește postarea de pe blog (spre exemplu), ar putea să se înscrie și în formularul meu de contact pentru consultanță gratuită. Ceea ce ar conduce la o posibilă colaborare. 

Dacă ai un website, asigură-te că reclamele tale urmăresc întotdeauna comportamentul în website a persoanelor care apasă pe reclamă. Acest lucru se face prin adăugarea unui pixel în website, pe care îl creezi din Business Manager și pe care îl selectezi la sfârșit, în secțiunea unde creezi reclama propriu-zisă. Configurarea corectă a evenimentelor raportate este un pas esențial.

agentie facebook ads promovare online marketing digital social media

 

🤔 Ce audiență targetează o agenție facebook ads?

 

Am putea continua mai departe cu informații despre diferitele opțiuni pe care le avem în Administratorul de reclame, dar ca să o simplificăm pentru moment, vom continua cu principalele moduri de targetare și care sunt cele mai eficiente.

 • Pentru început poți viza persoanele care știu deja despre tine și afacerea ta: spre exemplu abonații și persoanele care ți-au vizitat website-ul recent sau pagina de Facebook.

Poți viza și persoanele care probabil nu au auzit de tine până acum, cu ajutorul unei targetari BROAD (audiență cu volum mare)

Să presupunem că dorești să ajungi  la persoanele care au mai auzit de tine, cu ajutorul reclamelor de pe Facebook & Instagram.

Strategie: Îți recomandăm să cheltuiești 20% din bugetul tău de marketing săptămânal pentru a afișa aceste tipuri de reclame persoanelor care știu deja despre afacerea ta.

Cum se face ? 

 
 • În secțiunea “Audience” din fila “AdSets”, creează un public care vizează fie abonații, fie lista ta de contacte, fie persoanele care au interactionat cu pagina ta. 
 • Asigură-te că adaugi datele demografice ale clienților tăi ideali. Posibil să ai în lista de abonați persoane care nu se încadrează în criteriile geografice, lingvistice sau de vârstă la care dorești să fie difuzate reclamele tale.

Direcționarea reclamelor către persoane noi pentru afacerea ta.

Să presupunem că dorești să ajungi  la persoanele care NU au mai auzit de tine.

 • Cheltuielile depind complet de tine, dar să știi că nu vei pierde niciodată bani dacă vizezi un public nou.

De ce nu?

Pentru că pur și simplu să-ți prezinți numele și afacerea în fața oamenilor noi este ÎNTOTDEAUNA un lucru bun (chiar dacă aceștia nu devin abonați sau clienți imediat). Atingerea unui public nou ar trebui să fie o parte importantă a marketingului tău continuu, așa că pune-ți de-oparte un buget săptămânal pentru a viza persoane noi prin reclamele tale.

 

Te pregătești pentru o lansare sau pur si simplu dorești să-ți promovezi produsul/serviciul?

 

Este esențial să existe un buget separat pentru a atrage noi vizitatori la postările de pe pagina/blogul meu, mai ales dacă conținutul este direct legat de noul produs sau serviciu.

Atunci când vine timpul să îi faci pe oameni să se înscrie pentru un material gratuit pe care îl oferi sau să îi trimiți direct pe pagina de vânzare, vei putea viza persoanele care ți-au vizitat website-ul sau pagina în ultima sau ultimele luni.

Este mult mai probabil ca aceste persoane să fie convertite ca abonați sau clienți, deoarece au început deja să te cunoască prin postările deja promovate și cu care aceștia au interacționat.

Cum arată un CTR (Rata click-urilor) bun pentru reclamele mele?

 

Dacă vizezi lista / abonații / vizitatorii site-ului tău, aș spune că valoarea CTR trebuie să fie mai mare de 5%. Dar cel mai bun lucru de făcut ar fi să petreci o lună promovând diverse postări pentru același public și să vezi ce subiecte / titluri s-au descurcat cel mai bine pe baza CTR. 

Dacă vizezi un public nou, în medie, valoarea CTR este pe la 3%. 

 

O agenție facebook ads plătește pentru promovarea postărilor de blog și a Landing page-urilor!

 

Ambele sunt la fel de importante. Probabil vei ajunge să-ți atingi obiectivele mai rapid cu ajutorul unui Landing Page, dar conducerea traficului către postările tale este egal cu „a lua lucrurile încet” și a construi.


Ține minte!

Pentru a aplica cu SUCCES acești pași, este nevoie ca website-ul tău sau pagina de Social Media să aibă conținut valoros publicat în mod constant deoarece persoanele care îți vor accesa pagina sau website-ul, o vor face cu un scop. 

Oferă-le acel scop.

Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.

În concluzie…

Secretul succesului în Social Media constă în a oferi constant conținut util, calitativ, distractiv (dacă îți permite nișa, publicul), informațional, cât și inspirațional!

Alte două mari motive sunt:

1. Pentru a te putea menține în mintea consumatorului și pentru a te poziționa ca expert în ceea ce faci. De obicei, oamenii nu sunt interesați să ne plătească pentru serviciile noastre în momentul în care se alătură listei de abonați. Dar, deoarece le trimitem în mod constant postări de blog despre reclamele pe Facebook, Social Media Trends, etc, își amintesc cine suntem și ce facem.

Așadar, atunci când sunt gata să investească în promovare pe Facebook, se gândesc la noi ca și experți. Sau când întâlnesc pe altcineva care are nevoie de servicii pentru promovare pe Facebook & Instragram, îl îndreaptă în direcția noastră. (Dacă ai făcut asta, îți mulțumim foarte mult)

2. Reclamele de pe Facebook & Instragram te vor ajuta să-ți atingi obiectivele tale, asigurându-te că ajungi în mod constant la publicul tău existent, inclusiv la persoanele care au încetat să-ți mai deschidă e-mail-urile.

✅ Fie că ești pregătit pentru a începe promovarea business-ului tău în mediul online sau pur și simplu nu te mulțumesc rezultatele actuale.. aplică toate lucrurile de mai sus și îți garantăm o îmbunătățire vizibilă în succesul marketingului tău digital.

Ai bugetul pregătit, dar nu ai timpul necesar?
Noi te putem ajuta!

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru un audit GRATUIT al contului tău și îți vom oferi sugestii pentru îmbunătățirea rezultatelor.
Abonează-te la Newsletter și primești noul nostru eBook GRATUIT!

Ți-am pregătit 38 de pagini pline cu informații utile ce te vor ajuta pe tine și afacerea ta să beneficiați de succesele unei agenții specializate în Facebook & Instagram Ads.